Historie

Installatiebedrijf van der Vaart is opgericht in augustus 1995. Begonnen als eenmanszaak is het inmiddels een firma met meerdere (hulp)monteurs in dienst. De start was in Harmelen. Na een half jaar verhuisde het bedrijf naar Woerden met een werkplaats in de Snelrewaard. In 1998 verhuisde ook de werkplaats naar Woerden; zij het op een andere locatie. Sinds 2004 is er de gewenste combinatie van kantoor en werkplaats op één locatie in Linschoten.

In 2020 werd het tijd om een andere loods op het terrein aan te passen aan de wensen van deze tijd en tevens een nieuw kantoor met kantine en een comfortabele spreekkamer daarin te realiseren. Het resultaat mag er zijn met o.a. een gasloze loods waarin de warmtepomp installatie achter glas zichtbaar is, het royale toilet is uitgerust met de nieuwste snufjes en de voorraad efficiënt en overzichtelijk klaar ligt voor gebruik.

Het liefst zijn wij nog steeds werkzaam op het dorp en in de directe omgeving. Maar door de locatie, nabij de A12, ook centraal gelegen voor de regio.