Brancheorganisaties


uneto-vni

Uneto-VNI

UNETO-VNI is de werkgeversorganisatie voor installatiebedrijven en de elektrotechnische detailhandel. UNETO-VNI zet zich in voor vakmanschap, professionaliteit en betrouwbaarheid: zij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de leden goede producten en diensten leveren. Bij Uneto-VNI zijn zo’n 5.500 installateurs met 110.000 medewerkers aangesloten. Hiermee is Uneto-VNI één van de grotere werkgeversorganisaties. Onder de installateurs bevinden zich bedrijven die uw cv-ketel installeren en onderhouden en alles weten van duurzame energie en het levensloopbestendig maken van uw woning.

Voorwaarden: Uneto-VNI zorgt er voor dat de samenwerking tussen klant en installatiebedrijf verder wordt geoptimaliseerd en behartigt daarom beider belangen. Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis en UNETO-VNI hebben samen de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC) opgesteld. Door het hanteren van deze voorwaarden is de cliënt onder andere verzekerd van garantie op het werk en de installaties.

Kenniscentrum: UNETO-VNI is hét kenniscentrum voor o.a. de installatiebranche. De kennisontwikkeling en kennisoverdracht stellen de ondernemers in de installatiebranche onder meer in staat continu in te spelen op maatschappelijke vraagstukken op het gebied van onder andere veiligheid, zorg, milieu en mobiliteit.

logo_gasned

GASNed

GASNed is een samenwerkingsverband van meer dan 200 installatiebedrijven in Nederland. Deze samenwerking geeft ons als Installatiebedrijf van der Vaart de mogelijkheid, om vakmanschap en kennis te combineren met het aanbod van een breed pakket aan dienstverlening zoals service-abonnementen en goed doordachte financieringsvormen (koop, huur en lease van apparatuur). Tevens ondersteunen wij elkaar als installateurs op een positieve wijze waar uiteindelijk de klant ook van meeprofiteert.

OTIB-logo

OTIB

OTIB is het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch Installatiebedrijf. De installatiebranche is met bijna 10.000 bedrijven en ruim 120.000 werknemers één van de grootste branches in Nederland. Deze branche is door alle technologische ontwikkelingen en een veranderende markt voortdurend in beweging. Specifieke ontwikkelingen in onze branche zijn integraal installeren, duurzaam bouwen en zorg op afstand. Als Installatiebedrijf van der Vaart moeten wij ons als vakmensen vandaag blijven ontwikkelen om te voorzien in klantvragen voor morgen. Het OTIB ondersteunt ons als installatiebedrijf bij dit ontwikkelen en opleiden.

SBB

SBB

Bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) werken beroepsonderwijs en bedrijfsleven samen om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Door het SBB zijn wij erkend als voorwaardig leerbedrijf voor alle niveaus. Hierdoor zijn wij in staat om medewerkers op te leiden tot vakmensen.