Brancheorganisaties

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Ze maakt technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. Techniek Nederland vertegenwoordigt ruim 6.300 bedrijven en is als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

De leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. De leden staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Ook Installatiebedrijf van der Vaart schaart zich graag onder deze leden als teken van vakmanschap en met een visie die breder

Voorwaarden om kwaliteit te waarborgen zijn een praktisch voorbeeld van wat Techniek Nederland tot stand heeft gebracht. Techniek Nederland zorgt er voor dat de samenwerking tussen klant en installatiebedrijf verder wordt geoptimaliseerd en behartigt daarom beider belangen. Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis en Techniek Nederland hebben samen de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC) en de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB) opgesteld. Door het hanteren van deze voorwaarden is de cliënt onder andere verzekerd van garantie op het werk en de installaties.

Abel&co

Serviceorganisatie ‘Abel’ zorgt achter de schermen voor vlotte afhandeling van al je vragen, ‘&co’ staat voor het landelijke netwerk van gerenommeerde allround installatiespecialisten. Een Abel&Co installateur werkt met kwaliteitsmerken, kenmerkt zich door een klantgerichte dienstverlening, heeft kennis als basis voor haar organisatie en behoort tot de beste lokale installateurs in uw omgeving.

Installatiebedrijven die hun krachten willen bundelen onder een sterke coöperatie waarbij je elkaars kennis optimaal kunt benutten en met elkaar groter en krachtiger bent om te kunnen handelen en werken in een snel ontwikkelende samenleving.

Mede door deze serviceorganisatie zijn wij als Installatiebedrijf van der Vaart in staat om het thema besparen eenvoudiger uit te werken met handige tools die wij ter beschikking hebben als Bespaarinstallateur. Met een ‘Advies op Afstand’ kunnen wij met behulp van Google Maps al gauw een mooi voorstel opstellen voor PV-panelen (zonnepanelen) op uw dak. Daarnaast ondersteunt het concept Ontzorgexperts ons bij het inrichten van een levensloopbestendige woning.

Wij Techniek

Wij Techniek is het ontwikkelingsfonds voor de installatiebranche. Zij motiveert vakmensen in deze branche om hun talent en kennis optimaal te ontwikkelen en in te zetten voor een toekomstbestendige leefomgeving.

De installatiebranche is met bijna 10.000 bedrijven en ruim 120.000 werknemers één van de grootste branches in Nederland. Deze branche is door alle technologische ontwikkelingen en een veranderende markt voortdurend in beweging. Specifieke ontwikkelingen in onze branche zijn integraal installeren, duurzaam bouwen en zorg op afstand.

Als Installatiebedrijf van der Vaart moeten wij ons als vakmensen vandaag blijven ontwikkelen om te voorzien in klantvragen voor morgen. Wij Techniek ondersteunt ons bij dit ontwikkelen en opleiden.

SBB

Bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) werken beroepsonderwijs en bedrijfsleven samen om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Door het SBB zijn wij erkend als volwaardig leerbedrijf voor alle niveaus. Hierdoor zijn wij in staat om medewerkers op te leiden tot vakmensen. Ben jij enthousiast geworden? Kijk dan bij Werken bij Van der Vaart.