Op de mooie en zonnige zaterdag 6 april mochten wij 400 mensen begroeten op ons terrein. Er was veel te zien en te doen. Voor zowel volwassen als voor kinderen (vanaf zelfs 4 jaar) was er iets te beluisteren, bespreken of zelf te maken.

Lezingen over ‘Langer en comfortabel thuis wonen’ en ‘Duurzamer ventileren van uw woning’ waren kosteloos bij te wonen voor volwassenen. Daarbij waren er voldoende leveranciers en andere deskundigen om vragen te beantwoorden en producten te laten zien. Opgaven van zonnepanelen op de woningen van de bezoekers werden ter plaatse gemaakt en naar de mail van de bezoeker verzonden.

Daarnaast hadden kinderen de gelegenheid om een grote ‘Alles-is-Techniek truck’ of de ‘Techniekstand’ te bezoeken en zelf allerlei technische werkzaamheden uit te voeren. Voor de nog jongere kinderen konden er onder begeleiding technische (!) knutselwerkjes worden gemaakt en er was een groot springkussen.

Het ontbrak zelfs niet aan een terras met drinken en lekkers voor iedereen. Want ja, wie wat viert, trakteert! Het was een groot succes ter ere van ons 20-jarig bestaan en wij bedanken dan ook alle bezoekers die er die dag zijn geweest.