Kwaliteit en Certificering


InstallQ

InstallQ is ontstaan uit de fusie van KvINL en Sterkin en is opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de Installatiesector. Opdrachtgevers, aanbieders en overheden werken binnen InstallQ samen aan veilige installaties en een gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector. Om deze veiligheid en dit kwaliteitsniveau te bereiken beheert InstallQ een breed scala aan erkenningsregelingen voor Installatiebedrijven, waarbij de belangrijkste eisen betrekking hebben op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Installatiebedrijf van der Vaart voldoet als erkend InstallQ Installateur aan de normen en eisen van de erkenningsregeling. Regelmatig wordt getoetst of de installaties van de erkende InstallQ Installateur voldoen aan de eisen.

Logo OK CV

OK CV

OK CV is het vrijwillige kwaliteitslabel voor veilig en zuinig stoken. Alleen bedrijven die voldoen aan strenge eisen en werken met Energie Service Specialisten mogen onder dit label uw cv-ketel inspecteren en onderhouden. De Energie Service Specialist is de gediplomeerde monteur die het ketelonderhoud bij u thuis uitvoert. Onderhoud aan uw cv-ketel vindt daardoor volgens de voorschriften van de fabrikant. Het OK-CV label is ontwikkeld door UNETO-VNI (de ondernemersorganisatie voor technische installatiebedrijven), VFK (de vereniging van ketelfabrikanten) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (voorheen Agentschap NL). OK CV krijgt financiële steun van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

 logo bespaarinstallateur

Bespaarinstallateur

Bespaarinstallateur is een initiatief van gekwalificeerde Abel&Co-installateurs om praktische adviezen te geven over energiebesparing en duurzame energie. Mede vanwege zijn grote kennis én aanbod van innovatieve Bespaarproducten is Installatieberdrijf van der Vaart als Bespaarinstallateur de specialist bij uitstek om uw energierekening klein te krijgen. Bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een slimme thermostaat? De SpIDer biedt u zonder abonnementskosten (!) inzicht in uw energie(besparing). Verder kunnen wij u slimme en duurzame oplossingen adviseren en voor u installeren die goed zijn voor het milieu en uw portemonnee. Zonder te besparen op uw comfort.

 

Comfortinstallateur

Als Comfortinstallateur zijn wij gecertificeerd om u een deskundig advies te geven over luxe en comfortabel wonen of wonen met een beperking of woningaanpassingen zodat u langer zelfstandig thuis kan blijven wonen. Samen hebben OTIB, KIEN, TNO, ISSO en Techniek Nederland een samenwerking ontwikkeld waardoor wij u kunnen adviseren hoe wij uw huis comfortabel, veilig en levensloopbestendig kunnen maken. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid tot Comfortinstallateur door mensen van Alzheimer Nederland, Bartimeus en het Longfonds. Ons advies over uw wensen ten aanzien van woningaanpassing kunnen wij met behulp van handige tools in een persoonlijk gesprek toelichten en op uw behoeften afstemmen. De benodigde installatiewerkzaamheden kunnen wij vakkundig uitvoeren.

 OntzorgExperts transparant voor web

Ontzorgexperts

Ontzorgexpert is een initiatief van gekwalificeerde Abel&Co-installateurs. Als Ontzorgexpert helpen wij u om de juiste keuzes te maken en slim te investeren in wooncomfort. Want voorzieningen die nu onder ‘comfort’ vallen, kunnen later het verschil maken tussen wel of niet zelfstandig kunnen wonen. Wij richten ons al langer op woningaanpassingen; denk hierbij ook aan het ‘veranderen van bad in douche in 1 dag’ met Kinemagic. Veiligheid, comfort of medische aanpassingen? Heeft u een woning die aangepast moet worden? Omdat u extra comfortabel wilt wonen, wilt letten op veiligheid in uw woning of misschien uit medische overwegingen? Wij zijn als Ontzorgexpert gespecialiseerd in alle soorten woningaanpassingen. Van aanpassingen in uw badkamer tot huisautomatisering en drempelloos wonen; wat uw wensen ook zijn, wij kunnen het realiseren. Waarom Ontzorgexperts? We kunnen in Nederland steeds minder zorg verwachten van de traditionele instellingen zoals ziekenhuizen en verzorgingstehuizen of bejaardentehuizen. Steeds meer mensen zullen noodgedwongen thuis moeten blijven wonen of eerder thuis hun zorg ontvangen. Daarom zijn wij samen met andere gerenommeerde installatiebedrijven gestart met het initiatief Ontzorgexperts. Wie zonder zorg thuis wil blijven wonen, kan dus voortaan een beroep doen op de expertise van gespecialiseerde installateurs. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor uw woning? Kijk voor een interactieve rondleiding door een demowoning op www.ontzorgexperts.nl

thuiscomfort

Thuiscomfort

Totaalinstallateur bij u in de buurt!

Als totaalinstallateur met ervaren monteurs brengen wij naast het deskundig monteren van allerhande installaties graag advies uit voor luxe en comfortabel wonen, wonen met een beperking, levensloopbestendig wonen of duurzaam wonen. Stuk voor stuk zaken die in de huidige maatschappij steeds meer van belang zijn.

Installeren waarbij aandacht voor (de wens van) de klant net zo belangrijk is als aandacht voor de installatie zelf!